Már 599 000 Ft-tól/fő

Kenya - Zanzibár

Afrikai óriáskörút szafarikkal és tengerparti pihenéssel

A program időtartama: 10 éjszaka
Ellátás: reggeli

Szervezett, csoportos utazás: 13 nap / 10 éjszaka

Tervezett program:

1. nap: Budapest ...
Elrepülés Budapestről egy átszállással Nairobiba. Étkezések és éjszakázás a gép fedélzetén.
2. nap: ... Nairobi (Kenya)
Megérkezés Kenya fővárosába, Nairobiba. Városnézés, mely során megtekintjük a főváros legfontosabb látnivalóit. Transzfer a szállodába. Vacsora. Szállás Nairobiban.
3. nap: Nairobi – Nakuru-tó Nemzeti Park (Lake Nakuru)
Korai reggeli, majd utazás a Nakuru-tó Nemzeti Parkba. Utunk során a Nagy-hasadékvölgy festői szintjein haladunk keresztül, hogy elérjük a madárvilágáról híres parkot. Délután vad- és madárles, mely során a flamingókon kívül jó eséllyel láthatunk leopárdot, illetve fekete és fehér orrszarvút is. Vacsora és szállás lodge-ban, a nemzeti park területén.
4. nap: Amboseli Nemzeti Park
Korai reggeli után utazás a hósapkás Kilimandzsáró lábánál fekvő Amboseli Nemzeti Parkba. Kenya leglátogatottabb parkja teljesen sík, füves puszta, mely főképp patás állatokban és elefántokban gazdag, de persze megtalálhatóak itt a ragadozók és dögevők is, mint például a hiénák, sakálok és keselyűk. Vacsora és szállás a nemzeti park területén.
5. nap: Tsavo Nemzeti Park
Reggeli, majd utazás a Tsavo Nemzeti Parkba, mely madárvilágáról és nagyméretű emlőseiről híres. A délután folyamán a nyugati park területén fekete rinocéroszok, elefántok, leopárdok, bivalyok, vízilovak és oroszlánok megfigyelésével töltjük. Vacsora és szállás a nemzeti park nyugati területén.
6. nap: Tsavo Nemzeti Park
Reggeli, majd folytatjuk Kenya legnagyobb és legrégebbi nemzeti parkjának, a Tsavo Nemzeti Parknak a felfedezését. Délelőtt vadles a Ngutuni Rezervátumban, délután pedig a Tsavo keleti oldalával ismerkedünk meg. Vacsora és szállás a nemzeti park keleti területén.
7. nap: Mombasa
Hajnalban vadles a park területén, majd reggeli. Ezt követően utazás Mombasába. Érkezés után pihenés, szabad idő a tengerparton. Vacsora és szállás Mombasában.
8. nap: Mombasa - Zanzibár (Tanzánia)
Reggeli után transzfer a repülőtérre és elrepülés Zanzibár szigetére. Érkezés után a szálláshely elfoglalása. Szabad program, pihenési, fürdési lehetőség. Szállás Zanzibár szigetén.
9. nap: Zanzibár
Reggeli a szállodában, majd egész napos szabad program, pihenési, fürdési lehetőség. Számtalan fakultatív lehetőség adódik, amennyiben időnket aktív pihenéssel szeretnénk eltölteni. Szállás Zanzibárban.
10. nap: Zanzibár
Reggeli a szállodában, majd egész napos szabad program, pihenési, fürdési lehetőség vagy fakultatív programlehetőség: félnapos városnézés Stone Town-ban. Zanzibár fővárosának szűk, múltat idéző utcácskái, faragott kapui, gyönyörű kikötője elfeledteti velünk, hogy Afrikában vagyunk: egy kicsit Kairó, egy kicsit Indonézia, vagy éppen Omán és egy kicsit Tanzánia (helyszínen fizetendő).Szállás Zanzibárban.
11. nap: Zanzibár
Reggeli a szállodában, majd egész napos szabad program, pihenési, fürdési lehetőség. Számtalan fakultatív lehetőség adódik, amennyiben időnket aktív pihenéssel szeretnénk eltölteni. Szállás Zanzibárban.
12. nap: Zanzibár …
Reggeli a szállodában, majd a szállodai szobák elhagyását követően katamaránnal átmenetel Dar es Salaaman városába, mely Tanzánia régi fővárosa. Városnézés autóbusszal és gyalogosan. Ezt követően vacsora és transzfer a repülőtérre. Hazarepülés menetrend szerinti járattal, átszállással Budapestre. Étkezések és éjszakázás a gépen.
13. nap: … Budapest
Érkezés Budapestre.

Egészségügyi előírás: A sárgaláz elleni védőoltás kötelező! A malária elleni tabletta szedése nem kötelező. További tájékoztatást a Nemzetközi Oltóközpontban, illetve a www.utazaselott.hu weboldalon talál.

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie, és minimum 3 üres oldalnak kell benne lennie!

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Indulás helye Ár  
2018 Feb 09
Budapest 599 000 Ft-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

BBP biztosítást, közlekedést külön busszal, hajóval, elhelyezést középkategóriájú (kb. 3-4*-os) szállodákban, lodge-okban kétágyas, fürdőszobás szobákban, reggelivel, magyar nyelvű idegenvezetőt az út során

Egyéb költségek

   
Repülőjegy Repülőjegy, reptéri illetékek üzemanyag felárral: 339.000 Ft (változhat)
Belépődíjak 275 USD
Borravaló Borravaló ajánlott: 4 USD/nap/fő
Egyebek Vízumok és kilépési illetékek: 50.000 Ft (Kenya, Zanzibár)

Minimum létszám: 18 fő

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink