Már

Hawaii-Oahu

Aston Waikiki Beach

A program időtartama: 7 éjszaka
Ellátás: reggeli

Aston Waikiki Beach - Oahu, Waikiki

Aston Waikiki Beach

Csupán a Kalakaua sugárút választja el a szállodát a Waikiki Beach-től. A legtöbb látnivaló, mint a Honolulu Zoo, Waiki Aquarium, vagy a Kapiolani Park gyalogosan is könnyen elérhető.

Szolgáltatások
medence, éttermek, ajándékbolt, parkolási lehetőség kb. 27 USD/nap
Sport, szabadidő
fitneszterem
Szoba
Partial Ocean View: barátságos vidám szobáiban fürdőszoba, hajszárító, Tv, telefon, vasaló, hűtőszekrény, bérelhető széf, klíma, internetcsatlakozó található, balkonosak részben tengerre néző kilátással
Ocean View: felszereltsége megegyezik a Partial Ocean View szobával, viszont közelebb helyezkedik el a tengerhez
Ocean Front: felszereltsége megegyezik az Ocean View szobával, közvetlen tengerre néző kilátással rendelkezik
Ellátás
kontinentális reggeli
Egyéni szállásár...

Hawaii

Aloha – Isten Hozott! A Csendes-óceán közepén, az amerikai partoktól több ezer kilométerre fekszik Hawaii, ahol soha nincs tél. A szigetcsoport valamennyi szigete buja trópusi paradicsom, sűrű erdőkkel, magas hegyekkel, ma is aktív vulkánokkal, hegyi patakokkal, tavakkal, vízesésekkel és nem utolsósorban fehér és fekete homokos tengerpartokkal.

Oahu szigetén található a főváros Honolulu, és a leghíresebb filmekből ismert üdülőközpont Waikiki beach és Pearl Harbour hadikikötője. Az évi egymilliónál több turista ellenére is lehet csendes, nyugodt pontot találni az északi és nyugati parton. A szigeten, mely valóságos paradicsoma a szörfözőknek nincs működő vulkán, de e nélkül is rengeteg látnivaló akad: U.S.S. Arizona Memorial, Polynesian Cultural Center, Sea Life Park, stb.

Kauai az Oahutól nyugatra található sziget szintén sok üdülőtelep, hotel és strand otthona. Itt lépett először a szigetekre az angol felfedező Cook kapitány. A Waimea Canyon State Park gyönyörű hegyvidék, sok turistaúttal, szakadékkal és kilátókkal. Molokai és Lanai talán a legkevésbé érintett a turisták által. Itt máig is jelentős ültetvények, farmok vannak. Az ide látogató kókuszpálma ligeteket, ananászültetvényeket és szantálfa erdőket tekinthet meg.

Maui igen fejlett a turizmus szempontjából, gyönyörű szállodák és partszakaszok várják a látogatókat. A sziget fővárosa Kaaului. Itt található a Haleakala Nemzeti Park, mely egy jelenleg nem működő 3000 méter magas vulkánt és annak környékét foglalja magába. A park egy része igazi trópusi őserdő, melyben kiépített utakon szép kirándulásokat tehetünk.

Hawaii a szigetcsoport névadója és egyben a legnagyobb sziget is. A ma is működő tűzhányók otthona. Itt mindennaposak a kisebb-nagyobb kitörések, melyek a sziget fő vonzerejét jelentik. A 4000 méter feletti Mauna Loa és a Mauna Kea oldalán kiépített utak vezetnek biztonságban a kisebb, füstölgő kráterek között, a Kilauea vulkánnál egészen a fortyogó lávafolyamokig

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Ár  
2017 Nov 01 - 2018 Mar 31
940 EUR-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

szállást 7 éjszakára a megadott ellátással, bérautót

Egyéb költségek

   
Repülőjegy 346 000 Ft-tól/fő illetékkel együtt (Bizonyos főszezoni időpontokban a megadottnál magasabb részvételi díjak is előfordulhatnak!)
Utasbiztosítás 550 Ft-tól/fő/nap köthető
Vízum ESTA regisztráció 14,-USD/fő
Útlemondási biztosítás 2,5% köthető

Ajánlataink egyéni utazásokra vonatkoznak. Áraink 2 fős elhelyezés esetén, a szabad helyek függvényében érvényesek. Az utazás időpontja és időtartama, valamint a szálloda kategóriája szabadon változtatható. Az esetleges árkülönbözetről kollégáink tájékoztatják, kérje ajánlatunkat! Bizonyos főszezoni időpontokban a megadott árnál magasabb részvételi díj érvényes.

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink

Hawaii

Egyéni szállásajánlataink

Hawaii