Már

Hawaii-Oahu

Aqua Waikiki Pearl

A program időtartama: 7 éjszaka
Ellátás: ellátás nélkül

Aqua Waikiki Pearl - Oahu, Waikiki

Aqua Waikiki Pearl

A szálloda mindössze két háztömbnyire található a Waikiki Beach-től, rövid sétával az éttermek és vásárlási lehetőségek is elérhetőek.

Szolgáltatások
spa, bár, internet hozzáférés, parkolás korlátozott számban (22,-USD/nap)
Szoba
Standard: szépen berendezett szobái klímásak, hűtővel, TV-vel, széffel, hajszárítóval, internetcsatlakozóval hűtővel, kávéfőzővel, mikroval felszereltek (a szabad helyek függvényében kedvezményes promo szobák is foglalhatók)
Junior Suite: tágasabbak, saját balkonnal rendelkeznek (a szabad helyek függvényében kedvezményes promo szobák is foglalhatók)
Ellátás
ellátás nélkül
Egyéni szállásár...

Hawaii

Aloha – Isten Hozott! A Csendes-óceán közepén, az amerikai partoktól több ezer kilométerre fekszik Hawaii, ahol soha nincs tél. A szigetcsoport valamennyi szigete buja trópusi paradicsom, sűrű erdőkkel, magas hegyekkel, ma is aktív vulkánokkal, hegyi patakokkal, tavakkal, vízesésekkel és nem utolsósorban fehér és fekete homokos tengerpartokkal.

Oahu szigetén található a főváros Honolulu, és a leghíresebb filmekből ismert üdülőközpont Waikiki beach és Pearl Harbour hadikikötője. Az évi egymilliónál több turista ellenére is lehet csendes, nyugodt pontot találni az északi és nyugati parton. A szigeten, mely valóságos paradicsoma a szörfözőknek nincs működő vulkán, de e nélkül is rengeteg látnivaló akad: U.S.S. Arizona Memorial, Polynesian Cultural Center, Sea Life Park, stb.

Kauai az Oahutól nyugatra található sziget szintén sok üdülőtelep, hotel és strand otthona. Itt lépett először a szigetekre az angol felfedező Cook kapitány. A Waimea Canyon State Park gyönyörű hegyvidék, sok turistaúttal, szakadékkal és kilátókkal. Molokai és Lanai talán a legkevésbé érintett a turisták által. Itt máig is jelentős ültetvények, farmok vannak. Az ide látogató kókuszpálma ligeteket, ananászültetvényeket és szantálfa erdőket tekinthet meg.

Maui igen fejlett a turizmus szempontjából, gyönyörű szállodák és partszakaszok várják a látogatókat. A sziget fővárosa Kaaului. Itt található a Haleakala Nemzeti Park, mely egy jelenleg nem működő 3000 méter magas vulkánt és annak környékét foglalja magába. A park egy része igazi trópusi őserdő, melyben kiépített utakon szép kirándulásokat tehetünk.

Hawaii a szigetcsoport névadója és egyben a legnagyobb sziget is. A ma is működő tűzhányók otthona. Itt mindennaposak a kisebb-nagyobb kitörések, melyek a sziget fő vonzerejét jelentik. A 4000 méter feletti Mauna Loa és a Mauna Kea oldalán kiépített utak vezetnek biztonságban a kisebb, füstölgő kráterek között, a Kilauea vulkánnál egészen a fortyogó lávafolyamokig

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Ár  
2017 Nov 01 - 2018 Mar 31
640 EUR-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

szállást 7 éjszakára a megadott ellátással, bérautót

Egyéb költségek

   
Repülőjegy 346 000 Ft-tól/fő illetékkel együtt (Bizonyos főszezoni időpontokban a megadottnál magasabb részvételi díjak is előfordulhatnak!)
Utasbiztosítás 550 Ft/tól/fő/nap köthető
Vízum ESTA regisztráció 14,-USD/fő
Útlemondási biztosítás 2,5% köthető

Ajánlataink egyéni utazásokra vonatkoznak. Áraink 2 fős elhelyezés esetén, a szabad helyek függvényében érvényesek. Az utazás időpontja és időtartama, valamint a szálloda kategóriája szabadon változtatható. Az esetleges árkülönbözetről kollégáink tájékoztatják, kérje ajánlatunkat! Bizonyos főszezoni időpontokban a megadott árnál magasabb részvételi díj érvényes.

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink

Hawaii

Egyéni szállásajánlataink

Hawaii