Már

Florida - A napfényes Miami

Grand Beach Hotel

A program időtartama: 7 éjszaka
Ellátás: ellátás nélkül

Grand Beach Hotel Miami Beach - Miami Beach

Grand Beach Hotel Miami Beach

A Collins Avenue-n, közvetlenül a strandon található ízléses szálloda.

Szolgáltatások
3 medence, 4 pezsgőfürdő, étterem, kávézó, 3 bár
Sport, szabadidő
fitneszterem térítés nélkül
Szoba
Pool View Suite: barátságos szobáiban egy King size ágy és egy king size kanapé található, telefonnal, 2 TV-vel, internetcsatlakozóval, klímával, vasalóval, hűtővel és kávéfőzővel felszereltek, balkonosak, medencére néző kilátással
Partial Ocean View Suite: berendezése megegyezik a Pool View Suite szobákkal, részben tengerre néző kilátással
Ellátás
ellátás nélkül
Egyéni szállásár...

Florida

Az Államok délkeleti csücske, a Napsütés Állama. Időjárási viszonyai mindenkire csábítóan hatnak.

A tél enyhe formában érkezik, a helybeliek és az idelátogatók önelégülten olvasnak az északi városokban zavarokat okozó ködről és hóviharokról, mialatt Miamiban az ország legmagasabb hőmérsékletét mérik, a citrom és banán termése pedig érik az ágakon.

Florida partvonala csodálatosan változatos, partmenti szigetei védőgátul szolgálnak a szárazföld belsejében haladó vízi utaknak. A tengerparti fürdőhelyek (beachek) több mérföld hosszúságban kanyarognak a pálma- fákkal és selymes fehér homokkal borított partokon.

A szárazföld belsejében füves síkságok, illatos narancsültetvények, ananászligetek és Dél-Florida büszkesége az Everglades mangrove borította mocsárvilága található.

A szabadtéri sportok szerelmesei is megtalálnak mindent egy floridai nyaralás során: vízisí, búvárkodás, szörf, golf és teniszpályák, lovaglás.

Floridában annyi a látványosság, (Walt Disney World, Universal Studios, Busch Gardens, Sea World, Cape Canaveral stb.), hogy nehéz eldönteni, hova menjünk és mennyi időre. A legtöbb látogató autót bérel, így könnyedén, viszonylag rövid idő alatt körbejárhatja Floridát Key Westtől Orlandoig, Miami Beachen keresztül, majd vissza a Mexikói öböl partján az Everglades mocsárig.

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Ár  
2018 Jan 02 - 2018 Mar 31
1 245 EUR-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

szállást 7 éjszakára ellátás nélkül, bérautót a teljes időszakra

Egyéb költségek

   
Repülőjegy 208 000 Ft-tól/fő illetékkel együtt (Bizonyos főszezoni időpontokban a megadottnál magasabb részvételi díjak is előfordulhatnak!)
Utasbiztosítás 550 Ft-tól/fő/nap köthető
Vízum 14,- USD/fő ESTA regisztráció
Útlemondási biztosítás 2,5% köthető

Ajánlataink egyéni utazásokra vonatkoznak. Áraink 2 fős elhelyezés esetén, a szabad helyek függvényében érvényesek. Az utazás időpontja és időtartama, valamint a szálloda kategóriája szabadon változtatható. Az esetleges árkülönbözetről kollégáink tájékoztatják, kérje ajánlatunkat! Bizonyos főszezoni időpontokban a megadott árnál magasabb részvételi díj érvényes.

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink

Florida

Egyéni szállásajánlataink

Florida