Már

Csoportos körutazás

Világörökségek Japánban

A program időtartama: 12 éjszaka
Ellátás: reggeli

Utazás időtartama és útvonala: utazással együtt 14 nap / 12 éj 3 éj Tokió, 1 éj Kawaguchi-tónál, 1 éj Matsumoto, 1 éj Kanazawa, 2 éj Kiotó, 1 éj Hiroshima, 3 éj Oszaka

Utazás: Budapest - Tokió / Oszaka - Budapest útvonalon menetrend szerinti repülőjárattal átszállással, valamint a körutazás alatt légkondícionált autóbusszal és szuperexpresszel

Elhelyezés: középkategóriájú szállodában, illetve 1 éj tradicionális vendégházban (a vendégház esetenként közös, folyosói zuhannyal felszerelve), kétágyas szobákban

Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt a modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!

1. NAP
Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint.
2. NAP
Megérkezés Tokióba, transzfer a szállodába. Délután séta a városban a magyar idegenvezető vezetésével, az első élmények. Szállás Tokióban.
3. NAP
Reggeli, majd városnézés Tokióban: Sensoji templom Asakuséban, Nakamise bevásárló utca, Ginza negyed, Meiji Jingu szentély és Omotesando, Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.
4. NAP
Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére vagy fakultatív programlehetőség, kirándulás Nikkoba (minimum létszámhoz kötött) magyar nyelvű idegenvezetéssel. Szállás Tokióban.
5. NAP
Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város Tokiótól 50 km-re található, egykori poilitikai központ. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több, mint 13 méter magas bronz Buddha a 13. században készült, eredetileg egy templom belsejében lett elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint forró vizű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás.
6. NAP
Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei miatt is, hőforrásokkal, wasabi farmmal. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a 16. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Szállás Takayamában.
7. NAP
Reggeli után továbbutazás Takayamába, ahol gyalogos városnézés, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kamisannomachi utcán és a Takayama Jinya 17. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakamwában. Szállás Kanazawába.
8. NAP
Reggeli, majd a városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike, a 19. században nyílt meg a nagyközönség előtt .Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő tea három tea utca egyike. Elutazás Kioktóba, szállás.
9. NAP
Reggeli után egésznapos kirándulás: Kinkakuji templom, Bambusz erőd Saganonál, Togetsu-híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Kiotóba, szállás.
10. NAP
Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hiroshimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen, majd felutazás a Daishoin templomhoz drótkötélpáyás vasúttal. Visszautazás komppal és vonattal Hiroshimába, vacsora és szállás.
11. NAP
Reggeli után elutazás a Béke Emlék Múzeumba és az Atombomba Dóm meglátogatása. Továbbutazás Kurashikibe, ahol séta az óvárosban. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást nem tartalmazza), majd a kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.
12. NAP
Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában: Narában - mely Japán ősi fővárosa- a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.
13. NAP
Reggeli, majd szabad progran vagy fakultatív program keretében egy csodálatos félnapos kirándulás Ujiba - Az ország második legfontosabb történelmi és kulturális központja a Kiotó és Nara között fekszik. Városnézés és részvétel egy igazi japán tea ceremónián. Szállás Oszakában.
14. NAP
Reggeli után transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre.

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Indulás helye Ár  
2018 Mar 18 - 2018 Mar 31
Budapest 849 000 Ft-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

repülőjegyet Budapest - Tokió / Oszaka - Budapest útvonalon, repülőtéri transzfereket és közlekedést a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, 12 éjszaka szállást reggelivel, 1 ebéd, 3 vacsora, a leírt programokat, magyar nyelvű idegenvezetést Budapestről az utazás teljes időtartama alatt, baleset- betegség- és poggyász biztosítást, útlemondási biztosítást.

Egyéb költségek

   
Egyebek 35 000 Ft (Belépők díjai, kötelező)
Repülőtéri illeték kb. 169 000 Ft/fő

A reptéri illeték jegykiállításig még változhat.

Ellátás: 12 reggeli, 1 ebéd és 3 vacsora

Minimum létszám: 20 fő

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink