Már

Angyalok városa és San Francisco

A program időtartama: 7 éjszaka
Ellátás: ellátás nélkül

Egyéni utazás: 3 éjszaka Los Angeles, 4 éjszaka San Francisco

Millennium Biltmore Hotel - Los Angeles

Millennium Biltmore Hotel

Spanyol-olasz reneszánsz stílusú luxus szálloda Los Angeles üzleti negyedében.

Szolgáltatások
több étterem, bárok, pezsgőfürdő, ajándékbolt, parkolás kb 45 USD/nap
Sport, szabadidő
fitnesz terem, szauna, gőzfürdő
Szoba
Standard: elegáns szobái hajszárítóval, köntössel, tV-vel, telefonnal, kávéfőzővel, internet hozzáféréssel, klímával felszereltek
Ellátás
ellátás nélkül
Egyéni szállásár...

Holiday Inn Civic Center - San Francisco

Holiday Inn Civic Center

A Civic Center közelében található szálloda.

Szolgáltatások
úszómedence, étterem, bár, fitneszterem
Szoba
Standard: zuhanyzós/WC szobáiban telefon, internetcsatlakozó, vasaló, klíma, széf, kávé- és teafőző található
Ellátás
ellátás nélkül
Egyéni szállásár...

Nyugati Part

A partvidék mentén az 1700-as évek végén missiós láncolat épült az óceánpart közelében, érintve San Franciscót, Los Angelest, San Diegót, melyek mind- mind lenyűgöző városok, de nem szabad megfeledkezni Las Vegasról és a Nyugati part nemzeti parkjainak természeti szépségeiről sem.

Los Angeles – Az angyalok városa, hegyek és tenger között kialakult mamutváros, mely a nyugati partvidék kereskedelmi és pénzügyi központja, a világ filmiparának legnagyobb központja. A város nevezetességei: Hollywood, Beverly Hills, Universal Studios, Chinese Mann’s Theater, Disneyland.

San Francisco nem tartozik a legnagyobb amerikai városok közé, de vonzáskörzetével együtt hatalmas óriásváros. San Francisco sajátos varázsát többek között a fekvése adja, hiszen egy nagy öböl és az odavezető tengerszoros partján magas dombokra épült. Itt nincs kemény hideg tél és forró nyár, csupán egyetlen, hosszúra nyúlt tavaszi-őszi időszak. San Francisco az amerikai kulturális élet fellegvárához tartozik, sok múzeumával, színházaival, ez a város más, mint a többi amerikai metropolis, mert hiányzik belőle a nagyvárosok ridegsége. San Franciscónak egyetlen hibája van: nehéz otthagyni.

A nyugati part fontosabb Nemzeti Parkjai: Grand Canyon N.P., Death Valley N.P., Yosemite N.P., Bryce Canyon N.P., Zion N.P., Arches N.P., Yellowstone N.P., Monument Valley N.P., Sequoia és Kings Canyon N.P.,

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Ár  
2018 Jan 02 - 2018 Mar 31
690 EUR-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

szállást 4 éjszakára San Francisco-ban, 3 éjszakára Los Angeles-ben, bérautót a teljes időszakra

Egyéb költségek

   
Repülőjegy 290 000 Ft-tól/fő illetékkel együtt (Bizonyos főszezoni időpontokban a megadottnál magasabb részvételi díjak is előfordulhatnak!)
Utasbiztosítás 550 Ft-tól/fő/nap köthető
Vízum ESTA regisztráció 14 USD/fő
Útlemondási biztosítás 2,5% köthető

Ajánlataink egyéni utazásokra vonatkoznak. Áraink 2 fős elhelyezés esetén, a szabad helyek függvényében érvényesek. Az utazás időpontja és időtartama, valamint a szálloda kategóriája szabadon változtatható. Az esetleges árkülönbözetről kollégáink tájékoztatják, kérje ajánlatunkat! Bizonyos főszezoni időpontokban a megadott árnál magasabb részvételi díj érvényes. 2017.04.01-től San Francisco-ban másik, hasonló kategóriájú szállodában történik az elszállásolás!

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink

Nyugati Part

Egyéni szállásajánlataink

Nyugati Part