Már

Angyalok városa és Hawaii

A program időtartama: 10 éjszaka
Ellátás: ellátás nélkül

Egyéni utazás: 3 éjszaka Los Angeles, 7 éjszaka Oahu

Aqua Waikiki Pearl - Oahu, Waikiki

Aqua Waikiki Pearl

A szálloda mindössze két háztömbnyire található a Waikiki Beach-től, rövid sétával az éttermek és vásárlási lehetőségek is elérhetőek.

Szolgáltatások
spa, bár, internet hozzáférés, parkolás korlátozott számban (22,-USD/nap)
Szoba
Standard: szépen berendezett szobái klímásak, hűtővel, TV-vel, széffel, hajszárítóval, internetcsatlakozóval hűtővel, kávéfőzővel, mikroval felszereltek (a szabad helyek függvényében kedvezményes promo szobák is foglalhatók)
Junior Suite: tágasabbak, saját balkonnal rendelkeznek (a szabad helyek függvényében kedvezményes promo szobák is foglalhatók)
Ellátás
ellátás nélkül
Egyéni szállásár...

Millennium Biltmore Hotel - Los Angeles

Millennium Biltmore Hotel

Spanyol-olasz reneszánsz stílusú luxus szálloda Los Angeles üzleti negyedében.

Szolgáltatások
több étterem, bárok, pezsgőfürdő, ajándékbolt, parkolás kb 45 USD/nap
Sport, szabadidő
fitnesz terem, szauna, gőzfürdő
Szoba
Standard: elegáns szobái hajszárítóval, köntössel, tV-vel, telefonnal, kávéfőzővel, internet hozzáféréssel, klímával felszereltek
Ellátás
ellátás nélkül
Egyéni szállásár...

Hawaii

Aloha – Isten Hozott! A Csendes-óceán közepén, az amerikai partoktól több ezer kilométerre fekszik Hawaii, ahol soha nincs tél. A szigetcsoport valamennyi szigete buja trópusi paradicsom, sűrű erdőkkel, magas hegyekkel, ma is aktív vulkánokkal, hegyi patakokkal, tavakkal, vízesésekkel és nem utolsósorban fehér és fekete homokos tengerpartokkal.

Nyugati Part

A partvidék mentén az 1700-as évek végén missiós láncolat épült az óceánpart közelében, érintve San Franciscót, Los Angelest, San Diegót, melyek mind- mind lenyűgöző városok, de nem szabad megfeledkezni Las Vegasról és a Nyugati part nemzeti parkjainak természeti szépségeiről sem.

Részvételi díj

Indulási időpontok

Indulás ideje Ár  
2018 Jan 02 - 2018 Mar 31
1 045 EUR-tól/fő

A részvételi díj tartalmazza

szállást 3 éjszakára Los Angelesben és 7 éjszakára Hawaii-n ellátás nélkül, bérautót a teljes időszakra

Egyéb költségek

   
Repülőjegy 399 000 Ft-tól/fő illetékkel együtt (Bizonyos főszezoni időpontokban a megadottnál magasabb részvételi díjak is előfordulhatnak!)
Utasbiztosítás 550 Ft-tól/fő/nap köthető
Vízum ESTA regisztráció 14,-USD/fő
Útlemondási biztosítás 2,5% köthető

Ajánlataink egyéni utazásokra vonatkoznak. Áraink 2 fős elhelyezés esetén, a szabad helyek függvényében érvényesek. Az utazás időpontja és időtartama, valamint a szálloda kategóriája szabadon változtatható. Az esetleges árkülönbözetről kollégáink tájékoztatják, kérje ajánlatunkat! Bizonyos főszezoni időpontokban a megadott árnál magasabb részvételi díj érvényes.

Árajánlat kérése

Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjen személyre szabott árajánlatot, mely ingyenes, és semmilyen kötelezettséggel sem jár.

Hasonló programajánlataink

Hawaii, Nyugati Part

Egyéni szállásajánlataink

Hawaii, Nyugati Part