Egyéni szállásajánlataink

Florida

Rosen Inn at Pointe Orlando

Rosen Inn at Pointe OrlandoOrlando

Központban, az International Drive-on található szálloda, ahonnan ingyenes buszjárat közlekedik az Universal Studios-hoz, a SeaWorld-hoz, az Aquatica-hoz, valamint a Wet'n Wild-hoz.
Fairfield Inn SeaWorld

Fairfield Inn SeaWorldOrlando

A családbarát szállodával szemben található a SeaWorld, valamint az Aquatica, ahová buszjáratot is indít a szálloda, de természetesen gyalogosan is könnyen megközelíthető.
Ocean Five Hotel Miami

Ocean Five Hotel MiamiMiami Beach

Közvetlenül az Ocean Drive-n, az art Déco negyedben található szálloda. Miami homokos strandja néhány lépéssel elérhető. Számos étterem és bár található a közelben
The Dorchester Hotel

The Dorchester HotelMiami Beach

Az ismert Art Déco negyedben, csupán a Collins Avenue választja el a homokos strandtól. Azoknak a vendégeknek ideális akik nem csak pihenésre, hanem Miami Beach szépségének megismerésére is vágynak. A szállodától minden gyalogosan kényelmesen elérhető, legyen szó étteremről, vásárlásról, vagy esti szórakozásról.
The Mimosa Hotel & Spa

The Mimosa Hotel & SpaMiami Beach

A csinos kis Boutiquehotel a Collins Avenue-n található közvetlen lejárattal a partra. A kedvelt Art Déco negyed, valamint az Ocean Drive innen úgy 8 km távolságra van.
Heron House Court

Heron House CourtKey West

Key West szívében, alig egy rövid sétára található a Duval Street-től és a kikötőtől ez a kedves, romantikus szálláshely.
Grand Beach Hotel Miami Beach

Grand Beach Hotel Miami BeachMiami Beach

A Collins Avenue-n, közvetlenül a strandon található ízléses szálloda.
Dubletree Grand Key Resort

Dubletree Grand Key ResortKey West

A Mallory Square-n, úgy 5 km-re a Smathers Beach-től lévő ízléses szálloda
The Palms Hotel & Spa

The Palms Hotel & Spa Miami Beach

Közvetlenül a strandon, a Collins Avenue-n, az Art Deco negyedtől pedig kb 2.5 km-re lévő csodaszép koloniál stílusú szálloda.
Marriott Stanton South Beach

Marriott Stanton South BeachMiami Beach

Követlenül a South Beach-en, a híres Ocean Drive déli végén található szálloda, számos étterem, üzlet és szórakozási lehetőség közelében.